Θέμα: Κακός ο ορισμός στο Πόρος-Ρεθυμνιακός του παρατηρητή διαιτησίας λόγω εντοπιότητας

Μαύρα μεσάνυχτα στην ΚΕΔ…και στους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας…

Δεν γίνεται σε ένα παιχνίδι Γ’Εθνικης Κατηγορίας που κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η παραμονή των δύο ομάδων στην Κατηγορία, και να ορίζεται σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες ορισμών της ΕΠΟ παρατηρητής διαιτησίας από τον ίδιο νομό με την μια από τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’Εθνικης ανάμεσα σε Πόρο και Ρεθυμνιακό ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας από το σύνδεσμο Ηρακλείου και συγκεκριμένα ο κ.Ιωαννίδης.

Πώς μπορεί να γίνεται αυτός ο ορισμός από την ΚΕΔ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπου και μόνο για λόγους ηθικής δεν θα έπρεπε να οριστεί,και λέω μόνο για λογους ηθικής, γιατί δεν έχω ψάξει να δω τι αναφέρει ο ΚΑΠ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ευθυνη βέβαια φέρει και ο ίδιος που δεν ζήτησε να τον αλλαξουν,καθως σε μια πιθανή διαμαρτυρία προς τους διαιτητές και μια πιθανή καλή ή κακή βαθμολόγηση προς αυτούς να έρθει σε δύσκολη θέση και ο ίδιος προς τα σωματεία, αλλά και όχι μόνο.

Ελπίζω ότι όλα αυτά γίνονται από τυχαίες παραλείψεις και ανθρώπινα λάθη…από τους ανίκανους εξυγιαντες της ΚΕΔ και την ΕΠΟ

Όπως επίσης θα ήθελα να μάθω την βαθμολογία που έβαλε ο κ.Ιωαννιδης στον διαιτητή της συνάντησης,τόσο για την φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δείχνει σε ποδοσφαιριστή του Ρεθυμνιακού,και μένει με 10 παίκτες από το 50′, αλλά επίσης να μας απαντήσει και για την τελευταία φάση του αγώνα που φεύγει ο Μερτιρι  τετ-α-τετ απέναντι στον γκολκίπερ του Πόρου και σφυρίζει τη λήξη του παιχνιδιού..

Ο ορισμός διαιτητών και παρατηρητή

Γηπ.Ελιάς Πόρος-Ρεθυμνιακός 

Γεωργόπουλος,Αναστασάκης-Μαρκετάκης (Χανίων) Π.Δ.Ιωαννίδης (Ηρακλείου)

Παρακάτω δείτε και τον επίσημο ορισμό από την ΕΠΟ

ref_G_ethniki_matchday_16_2os_20_8os_17 (1)

ΥΓ.Τα υπόλοιπα που διαδραματίστηκαν είναι άνευ σχολιασμού,παρά το μόνο που θα σχολιάσω είναι η άστοχη ανακοίνωση  του Ρεθυμνιακού  κατά του προπονητή του Πόρου Μανόλη Σουτζή ενός έντιμου πρώτα απο όλα ανθρώπου ,με αρχές και αξίες που έχει φορέσει και τη φανέλα της μεγάλης ΕΑΡ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.