Θεματικές εκδηλώσεις της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης

Μια σειρά από θεματικές εκδηλώσεις σε όλο το Νομό Ηρακλείου με τον τίτλο «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» εγκαινιάζει η ΝΔ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, σημείωσε ότι 100 μέρες πριν από τις εκλογές, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, η παράταξη και τα στελέχη βρίσκονται σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, με την Κρήτη, όπως είπε να αποτελεί προτεραιότητα.

«Οι Κρήτες βλέπουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που θα οδηγήσει τη χώρα στην ευημερία και την πρόοδο. Το νησί μας και ιδιαίτερα το Ηράκλειο είναι προτεραιότητά μας, προτεραιότητα, φυσικά, και για εμένα τον ίδιο, παράλληλα με τα καθήκοντά μου ως γραμματέα του κόμματος – το Ηράκλειο, αποτελεί τον πυρήνα της πολιτικής μου δραστηριότητας»

είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης ο οποίος εξήγησε ότι τα τέσσερα χρόνια που η ΝΔ βρέθηκε στην αντιπολίτευση, έκανε την αυτοκριτική της, εργάστηκε μεθοδικά.

«Επισημαίναμε διαρκώς τα ζητήματα που απασχολούσαν και συνεχίζουν να απασχολούν τον νομό και εγκαινιάζουμε σειρά θεματικών εκδηλώσεων σε όλο τον νομό, υπό τον τίτλο “ Η Αλλαγή που Αξίζουμε”.

Είμαι σε θέση σήμερα να σας παρουσιάσω το πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων, που αποτελούν τη δέσμευσή μου, τη δέσμευσή μας ως Παράταξη απέναντι στους πολίτες του νομού».

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε σε ένα σχέδιο, το οποίο χαρακτήρισε ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και μετρημένο, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.
«Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με υπευθυνότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και μετριοπάθεια θα οδηγήσει τη χώρα, την Κρήτη, τον τόπο μας, το Ηράκλειο στο μέλλον που μας αξίζει».

Ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε και στη σχέση μεταξύ της παράταξης και των πολιτών:

«Αν κάτι χαρακτηρίζει τη σχέση μας είναι η εντιμότητα, η επιμονή και το αποτέλεσμα. Έτσι κινούμαστε και έτσι θα πορευθούμε με το που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν μας αξίζει άλλη αναμονή. Δεν μας αξίζει η μετριότητα. Δεν μας αξίζουν, ως Ηράκλειο, νέες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Γνωρίζουμε καλά ότι η επόμενη ημέρα είναι δύσκολη. Βάζουμε προτεραιότητες. Και τις βάζουμε μαζί».

Σε ό,τι αφορά τις θεματικές εκδηλώσεις, αφορούν όλο το νομό, είναι 15 στον αριθμό και αποτελούν όπως τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ «τη Συμφωνία Αλήθειας για την επόμενη μέρα με τους πολίτες του Ηρακλείου».

Η καμπάνια ξεκινά στις 21 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο με εκδήλωση για την Παιδεία και τους Νέους. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Αναγεννημένη Παιδεία-Αναγεννημένη Ελλάδα: Επένδυση στη γνώση και την καινοτομία», με την συμμετοχή, όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, της πρώην υπουργού Παιδείας και πρώην ευρωβουλευτού, Μαριέττας Γιαννάκου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ακολουθούν εκδηλώσεις στους Δήμους Βιάννου, Γόρτυνας, Χερσονήσου, στο Δήμο Φαιστού, στο Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, στο Δήμο Μαλεβιζίου και στο Δήμο Μινώα-Πεδιάδας με θέματα για την παιδεία και τους νέους, την υγεία, την ασφάλεια και δημόσια τάξη, τον τουρισμό, τους Έλληνες του εξωτερικού, τον αθλητισμό, την οικογένεια και ποιότητα ζωής, τον πρωτογενή τομέα και την περιφερειακή ανάπτυξη, τους νέους στην αυτοδιοίκηση, την οδική ασφάλεια, τις υποδομές και το περιβάλλον, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ευρωεκλογές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.