Θεοχάρης: Αν κερδίσουμε το θέμα της ασφάλειας, τότε θα μπορούμε να σκεφτούμε και την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν

“Αν το άνοιγμα μας γίνει με ασφάλεια και αποδείξουμε σε κάθε δυνητικό τουρίστα, ότι υπάρχει ασφάλεια στην χώρα μας, όπως το έχουμε αποδείξει όλους αυτούς τους μήνες, τότε θα μπορούμε να σκεφτούμε, και την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια μας, για να κερδίσουμε κάποιο, από τον χαμένο χρόνο. Αυτά, είναι το επόμενο βήμα. Τώρα, να συνεργαστούμε όλοι, για να διαχειριστούμε αυτό το άνοιγμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο“, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της ευρείας σύσκεψης που έγινε το πρωί της Παρασκευής, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Μπακογιάννη: Πρέπει να “καβατζάρουμε” το 2020, γιατί το 2021 προβλέπεται εξαιρετικά καλό
“Δεν είναι ακόμα ικανοποιητικός ο αριθμός των πτήσεων και των επιβατών, αλλά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τον έλεγχο και την εξαγωγή στοιχείων σχετικά με τον κορωνοϊο. Στην ουσία είναι χαμένες οι αγορές της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο κορωνοϊος ήρθε και θα μείνει μέχρι να βρεθεί εμβόλιο, για αυτό αν και στα Χανιά είμαστε λίγο αντάρτες, οι κανόνες πρέπει να ισχύσουν. Έχω παρατηρήσει συναθροίσεις που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα, όμως πρέπει να “καβατζάρουμε” το 2020, γιατί το 2021 προβλέπεται εξαιρετικά καλό“, ανέφερε από την δική της πλευρά, η βουλευτής Χανίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Βολουδάκης: Θα αντέξουμε, μέχρι το 2021, έχουμε “πυρομαχικά”
“Ο τουρισμός είναι ο πληττόμενος τομέας. είναι Υποδειγματικοί είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, έχουμε ακόμα “πυρομαχικά” για να αντέξουμε ως το 2021“, υπογράμμισε από την δική του πλευρά, ο βουλευτής Χανίων, κ. Μανούσος Βολουδάκης.
https://www.kriti360.gr/