Όλα τα Νέα

Θεοδωρίδης:Είμαι ενθουσιασμένος, Την αφιερώνω την πρόκριση στον Πρόεδρο μας, Έκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα.

179

Δηλώσεις μετά το ματς έκανε και ο Σάββας Θεοδωρίδης

Αναλυτικά είπε

“Είμαι ενθουσιασμένος. Την αφιερώνω την πρόκριση στον πρόεδρο μας. Έκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Μόνο πέντε ματς έχει παίξει ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στην Ευρώπη και καταλαβαίνετε πόσους βαθμούς δώσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς να κάνουν το ίδιο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με ανώμαλο έδαφος που είχε λακκούβες… Χάσαμε κι εμείς γκολ, έχασαν κι αυτοί γκολ αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Εφόσον είχαμε αποκλείσει την Παρτιζάν, που ήταν καλύτερη από την Ριέκα, ήμουν σίγουρος, απλώς ξέρετε, η μπάλα κάνει και τα δικά της παιχνίδια… Θέλω όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ αγκαλιάσει την ομάδα. Την αφιερώνουμε στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς αλλά και στα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια.

Γιορτάσαμε μέσα στο κέντρο του γηπέδου όλοι μαζί. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Έχουμε χτίσει μια παντοκρατορία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή και μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και υπολογίζω πάρα πολύ σε αυτόν. Αφιερώνεται σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε και μια καλή κλήρωση. Πιστεύω πως κάτι θα κάνει ο πρόεδρος με τις μεταγραφές”,