Θετικός ο απόηχος της προχθεσινής εκδήλωσης της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Θετικός ο απόηχος της χθεσινής παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο. Μπροστά στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με καθαρές κουβέντες και έδωσε απαντήσεις ικανές να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους.

Μέσα από απαντήσεις σε ερωτήσεις νέων και εκπροσώπων φορέων, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεδίπλωσε τις βασικές θέσεις της ΝΔ, εστιάζοντας στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Επανέλαβε την πεποίθηση του ότι η Κρήτη μπορεί να βαφτεί «γαλάζια», τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για χτίσουμε γέφυρες και να ενώσουμε όλους τους Έλληνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Γραμματέας του Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην σύντομη εισαγωγή του είπε «δε σας ζητάμε να γίνετε νεοδημοκράτες. Σας ζητάμε να στηρίξετε την αυτοδύναμη Ελλάδα και την ισχυρή ανάπτυξη ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μάλιστα, στο τέλος της εκδήλωσης και καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρούσε από το λιμάνι, ένας πολίτης ακούστηκε να λέει «Κυριάκο εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ. Όμως θα σε ψηφίσω, γιατί πιστεύω σε αυτά που λες και ότι την επόμενη μέρα θα ζούμε σε μια καλύτερη Ελλάδα».​