Θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο! Τελικά είναι ή όχι θετικά στον κορωνοϊό τα μέλη του πληρώματος;

Αναμένεται νέος έλεγχος από κρατικό φορέα την Τρίτη
Πραγματικό “θρίλερ” με το κρουαζιερόπλοιο «Mein Shiff 6» που όπως αποκάλυψε το Cretalive – φέρεται να εντοπίστηκαν δώδεκα κρούσματα κορωνοϊού σε μέλη πληρώματος- μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε και ενω το πλοίο βρισκόταν εν πλω.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και ενώ αρχικά τα 12 τεστ στα οποία είχαν βρεθεί θετικά τα μέλη του πληρώματος σε έλεγχο που έγινε από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στο Ηράκλειο, στη συνέχεια έγιναν τεστ και μέσα στο πλοίο με τα πρώτα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά!

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στο Cretalive, ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Σουρβίνος ο οποίος μας διευκρίνισε οτι όντως τα δειγματοληπτικά τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος διενεργήθηκαν στο Ηράκλειο από ιδιωτικό διαγνωστικό.

Στην συνεχεία, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή στο πλοίο – και καθώς αυτό διαθέτει κάλο σύστημα τεστ κορωνοιου- ξεκίνησε η διαδικασία τεστ στους 12 εργαζόμενους, με το τεστ να διενεργείται ανά μια ώρα. Μάλιστα ήδη έχουν γίνει τα πρώτα τέσσερα τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν αρνητικά.

Όπως τόνισε ο καθηγητής, μέχρι το πρωί θα συνεχιστεί η διαδικασία και στα υπόλοιπα οκτώ μέλη μέχρι ότου το πλοίο φτάσει στον Πειραιά, όποτε και θα αναλάβει και κρατικός φορέας για την εκ νέου διενέργεια τεστ για να διαπιστωθεί τελικά αν οι 12 εργαζόμενοι του πλοίου νόσησαν ή όχι από τον ιό.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.