Τη Δευτέρα 18/02 στο Ντορέ έργα για πιάνο και φλάουτο

Η Ειρήνη Βασιλάκη στο πιάνο και η Εύη Καλιτσουνάκη στο φλάουτο, μας ταξιδεύουν στα  μονοπάτια της κλασικής μουσικής, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:30, το Ntore Gastronomy & Symposia.

Συνεχίζοντας τον επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεων ανάδειξης της κλασικής μουσικής, το Ntore Gastronomy & Symposia φέρνει στην σκηνή του δυο ταλαντούχες μουσικούς που αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις του είδους, αλλά και να δώσουν την ευκαιρία στους «αμύητους» να απολαύσουν μια ώρα με εξαιρετική μουσική.

Πιάνο και φλάουτο συνδυάζονται αρμονικά, οι μελωδίες γεμίζουν τον χώρο και το κοινό ταξιδεύει σε ιδιαίτερα μονοπάτια γεμάτα συναισθήματα.

Η Ειρήνη Βασιλάκη

Η Βασιλάκη Ειρήνη είναι κάτοχος Πτυχίου Φούγκας (τάξη Γ. Κιαγιαδάκη) και Διπλώματος Πιάνου (τάξη Γ. Καλούτση). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου, μετά το πτυχίο, με την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου.

Παρακολούθησε  σεμινάρια σχετικά με την ερμηνεία έργων για πιάνο και την διδασκαλία του σαν ενεργό μέλος με τους: Π Αδάμ, Ιωσήφ Παπαδάτο, Έφη Αγραφιώτη, Α. Βατικιώτη, Α. Παπαστεφάνου κ.ά.

Συμμετείχε στο 3ετές πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας με υπεύθυνη την Κα Ντόρα Ψαλτοπούλου.

Στα πλαίσια της πρακτικής για το πρόγραμμα εργάστηκε στο κέντρο για παιδιά με αναπηρία  « Ζωοδόχος Πηγή».

Έχει πάρει μέρος σε πολλές συναυλίες με μουσικά σύνολα στην Ελλάδα και την Ιταλία. Από το 1997- 2012 ήταν μέλος στην Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου. Το 2012 έγινε δεκτή στο τμήμα Πληροφορικής του Ε.Α.Π.

Ξεκίνησε να διδάσκει πιάνο και Θεωρητικά στο Ωδείο Κρήτης «Σείριος» το 1992 έως το 2000. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια στο Ωδείο Κονσέρτο (2007) στις Μοίρες. Διδάσκει στο Παγκρήτιο Ωδείο από το 2000 και στο Ωδείο Κονσέρτο από το 2011.

Η Εύη Καλιτσουνάκη

Η Εύη  Καλιτσουνάκη  είναι καθηγήτρια μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διδάσκει φλάουτο στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου και στο Παγκρήτιο Ωδείο.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., διπλωματούχος Φλάουτου και Ανώτερων Θεωρητικών (Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εκτέλεσης Σύγχρονων Τεχνικών στο Φλάουτο,  Μουσικής Παιδαγωγικής (Orff , Kodaly) καθώς και Διεύθυνσης Χορωδίας με διακεκριμένους έλληνες και ξένους μουσικούς.

Ασχολείται ενεργά με την εκτέλεση και τη διδασκαλία της Μουσικής Δωματίου παλιάς και σύγχρονης μουσικής.

Έχει κάνει ηχογραφήσεις για το συγκρότημα «Αρμός» και για το σύλλογο Αλατσατιανών. Υπήρξε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου.

Έχει στο ενεργητικό της προσωπικά ρεσιτάλ, καθώς και  συναυλίες με ορχήστρες και  μουσικά σύνολα στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Αμέσως μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει δεξίωση. Τιμή εισόδου 10 €. Φοιτητές – μαθητές 5 €.

Τα σχόλια είναι κλειστά.