Όλα τα Νέα

Τι έτρωγε επί 10 μέρες ο Γιώργος Γεωργίου και αρρώστησε!

390

Έναν καλεσμένο – έκπληξη είχε ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, ο οποίος αντικαθιστά τον Γιώργο Γεωργίου στην αθλητική εκπομπή λόγου του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM. Αυτός ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του που είχε αυτές τις ημέρες, λέγοντας πως κάποια πράγματα που ακούστηκαν για την κατάστασή του ήταν υπερβολές.

«Έτρωγα για δέκα ημέρες, κάθε βράδυ, ένα σακουλάκι γαριδάκια. Ανέβασα πίεση 22,4 και έπαθα πνευμονικό οίδημα. Όπως μου είπαν οι γιατροί, εάν είχα καρδιά, δύσκολα θα την είχα σκαπουλάρει», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Όταν το έπαθα, δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, ούτε να μιλήσω. Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων, τους χτύπησα την πόρτα και εκείνοι κάλεσαν για πρώτες βοήθειες», σημείωσε. Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει από εδώ κι εμπρός, σημείωσε πως οι γιατροί του συνέστησαν να… μην βλέπει καν το αλάτι και «να κάνω μέχρι πέντε τσιγάρα την ημέρα».

Καταληκτικά, ο Γιώργος Γεωργίου αφού παρέμεινε περίπου μισή ώρα στην εκπομπή, στη συνέχεια αποχώρησε, επειδή είναι ταλαιπωρημένος, δίνοντας ραντεβού με το κοινό του από Δευτέρα.