Όλα τα Νέα

Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής για τα δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται

189
Συνεχίζουν να αγνοούνται για 5η μέρα οι δίδυμες αδερφές Βασιλική και Σοφία Φιλιποππούλου μετά από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Μια υπόθεση θρίλερ, με τον πατέρα να υποστηρίζει πως αναγνώρισε τις κόρες του μέσα στη βάρκα διάσωσης όταν είδε το ρεπορταζ σε τηλεοπτικό σταθμό, όλα όμως δείχνουν πως δεν πρόκειται για τις κόρες του.

Την υπόθεση αυτή έχει αναλάβει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην μαρτυρία μιας γυναίκας, που είπε πως σε μια παρέα στη θάλασσα υπήρχαν δυο δίδυμα κορίτσια, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά στοιχεία για την ώρα.

Νωρίτερα, στον «αέρα» είχε μιλήσει ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε τονίσει πως πρέπει να υπάρχει προσοχή με τους ανθρώπους που πονάνε. «Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονάνε και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπου».
Ο ίδιος, αναφερόμενος στην υπόθεση των δύο κοριτσιών, είπε πως η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποι τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού. «Εμείς δουλεύουμε θεσμικά εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».