Τη νέα λειτουργικότητα Live Events του iSYRIZA εγκαινιάζει σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

Το πρώτο LIVE EVENT, εγκαινιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Δευτέρα, 18/05, στις 20:30. Θα συνομιλήσει με νέες και νέους για τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητας που διαμορφώνεται στη χώρα, ενισχύοντας την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες, μια επαφή βασισμένη στις αρχές της ισότιμης συμμετοχής, της δημοκρατικής εμβάθυνσης, της αλληλεπίδρασης και του δημοκρατικού ελέγχου.

Τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση, μέσω του iSYRIZA, καθώς και να τοποθετηθούν εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της νέας λειτουργικότητας.

Ο iSYRIZA, ενισχύει την αμφίδρομη και ζωντανή σχέση με τους πολίτες και τα μέλη του, καθιστώντας τους συμμέτοχους στη διαμόρφωση των πολιτικών της επόμενης ημέρας.

Μέσα από τη διαδικασία των LIVE EVENTS, κάνουμε τις εκδηλώσεις πιο άμεσες, συμμετοχικές, δημοκρατικές και προσβάσιμες σε όλες και όλους, όπου κι αν βρίσκονται.

Live Event μέσω του isyriza.gr: Συζήτηση με νέες και νέους

Συζήτηση με νέες και νέους για τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητας που διαμορφώνεται στη χώρα, μέσω της νέας λειτουργικότητας live events της πλατφόρμας isyriza.gr. #iSYRIZA #ΣΥΡΙΖΑ

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 18. Mai 2020