Τι ρώτησε το CAS Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ

Βήμα για να οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας, που είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε το CAS. Ως γνωστόν έχει καταθέσει προσφυγή ο Ολυμπιακός που ζητεί τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλει να απαλλαγεί, ενώ “εμπλεκόμενη” είναι και η ΕΠΟ.
Το CAS, βλέποντας ότι έχουν γίνει δύο προσφυγές ουσιαστικά για την ίδια υπόθεση, ρώτησε και τους τρεις εμπλεκόμενους, αν συμφωνούν να συνεκδικαστούν μαζί. Δεν είναι σαφές αν σε αυτό θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός φέρεται να το επιδιώξει, ο ΠΑΟΚ να θέλει να το αποφύγει. Ερωτηματικό αποτελεί τι θα απαντήσει η ΕΠΟ.
Οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν ως την ερχόμενη Δευτέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον του CAS και οι δύο ελληνικοί σύλλογοι εκπροσωπούνται από δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού, ο μεν ΠΑΟΚ από Ελβετικό, ο δε Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανικό.
Αν οι τρεις πλευρές δεν συμφωνήσουν στην του CAS για συνεκδίκαση της υπόθεσης, υπάρχει ενδεχόμενο να αποφασίσει κάτι τέτοιο το ίδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.