Όλα τα Νέα

Την Αθήνα θα επισκεφθεί ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμήλα

220

Πολύ σύντομα ο Πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγο του Καμήλα θα επισκεφθούν την Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό, αποδέχθηκαν την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Η επίσκεψη τους θα διαρκέσει δυο μόνο ημέρες και έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο. Συγκεκριμένα, το βασιλικό ζευγάρι θα βρεθεί στη χώρα μας ίσως 19 και 20 Μαΐου. Το επίσημο και οριστικό πρόγραμμα της επίσκεψης τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να επισκέπτεται το Μουσείο της Ακρόπολης. Επίσης, έχει γίνει ήδη γνωστό, πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρίγκιπας Κάρολος επισκέπτεται πρώτη φορά την Ελλάδα, αν και ο πατέρας του έχει καταγωγή από την χώρα μας. Φυσικά, να σημειωθεί πως ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα.

Είναι λογικό πως στον προγραμματισμό του ταξιδιού έχει ληφθεί υπόψιν η γέννηση του τρίτου παιδιού του Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρη που έχει προγραμματιστεί στις 19 Μαΐου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά τον χαμό της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.