Όλα τα Νέα

Την Παρασκευή 13:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του Μανώλη Κακλή

Πρωτύτερα όμως η οικογένεια , συγγενείς , μουσικοί και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στο μαγαζί του στην Παραλία Επισκοπής , όπου από τις 10 το πρωί θα βρίσκεται η σωρός του. 

786

Την Παρασκευή θα γίνει 13:00  το μεσημέρι η κηδεία του Μανώλη Κακλή στην Επισκοπή

Πρωτύτερα όμως η οικογένεια , συγγενείς , μουσικοί και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν στο μαγαζί του στην Παραλία  Επισκοπής, όπου από τις 10 το πρωί θα βρίσκεται η σωρός του.

Αμέσως μετά θα μεταφερθούν στον Προφήτη Ηλία όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνστανίνου Επισκοπής

Το πένθος και η θλίψη που σκόρπισε η είδηση του θανάτου του απλώθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο , αποδεικνύοντας πως για τους Κρητικούς ήταν ανέκαθεν μια αξιοσέβαστη μορφή και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής μας παράδοσης

Για την μοναδική φορά που λύγισε μίλησε σε μια παλιότερη συνέντευξή του , δείχνοντας πως από το μυαλό του δεν έσβηνε λεπτό η χαμένη του κόρη:

”Κλείνει το στόμα μου, δένονται τα χέρια μου και δεν ασχολιέμαι με τίποτα… Αλλά η αγάπη του κόσμου,  φίλοι μου και από δω και από την Αμερική, με βοήθησαν να ξεπεράσω και να το παλέψω! Να ανέβω ξανά στο πάλκο, όταν έχασα το παιδί μου, την Μαρίνα μου, τότε μόνο είπα τώρα τελειώνουν όλα για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο…”

www.parapolitikakritis.gr