Το Ford RANGER RAPTOR στο Ρέθυμνο Αποκλειστική 1η Παρουσίαση για την Κρήτη

Η εταιρία ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ επίσημος αντιπρόσωπος της Ford, συνεργάτης της Βελμάρ για το νομό Ρεθύμνου, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για όλη την Κρήτη, το πολυαναμενόμενο Νέο μοντέλο Ford Ranger Raptor.

Στα πλαίσια του αθλητικού & ψυχαγωγικού event TRIMORE MT που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή 27/9, Σάββατο 28/9 και Κυριακή 29/9 στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, η Ford Κ. ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΕΠΕ ως επίσημος χορηγός θα δώσει το παρόν με νέα μοντέλα της εταιρίας.

Δείτε από κοντά και για όλη την διάρκεια  της εκδήλωσης τα νέα μοντέλα Ranger Raptor, Fiesta, Focus, Ecosport και Kuga. Μεγάλο ενδιαφέρον πρόκειται να προκαλέσει το νέο Ford Ranger Raptor το απόλυτο pick-up, που υπόσχεται μοναδικές στιγμές για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και προσφορές για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της Ford.

Ολοκληρωμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων θα βρείτε στο κατάστημά μας στο 2o χλμ. Π.Ε.Ο. Ρεθύμνου – Χανίων & στο www.kstarenios.gr

Δείτε την δημοσίευση στο Facebook 

Τα σχόλια είναι κλειστά.