Όλα τα Νέα

To Σάββατο 11/5 η 4η γιορτη ποδοσφαιριστή στο Λασίθι με τον Μανόλη Κονταρό

40

Μια διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός είναι έτοιμη να διοργανωθεί φέτος στην Ιεράπετρα με την ΕΠΣ Λασιθίου να προετοιμάζει την ετήσια Γιορτή Ποδοσφαιριστή η οποία διοργανώνεται φέτος για 4η χρονιά και εκεί θα βραβευτούν όλοι οι συντελεστές του λασιθιώτικου ποδοσφαίρου που ξεχώρισαν φέτος.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου στις 21:30 στην αίθουσα συνεστιάσεων του «Apollon Palace»

Οι καλύτεροι παίκτες, οι ομάδες αλλά και κάποιοι φίλαθλοι του Λασιθίου που παρά την ηλικία τους δεν χάνουν τους αγώνες των ομάδων τους, θα τιμηθούν στην εκδήλωση στην οποία την μουσική αναλαμβάνει ο Μανώλης Κονταρός με το σχήμα του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Σύλλας Λουτσέτης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, θέλησε να ευχαριστήσει πέρα από το συγκρότημα του Μ. Κονταρού, και την ΚΟΙΝΩ,ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας και την Περιφέρεια Κρήτης που έχουν συμβάλλει για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Παράλληλα οι τέσσερις μικτές ποδοσφαιρικές ομάδες των νομών της Κρήτης, μετά και από την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος από την Μικτή Χανίων, θα αγωνιστούν το Σάββατο και την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο σε ένα μίνι τουρνουά με το οποίο το ποδόσφαιρο συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης το οποίο για φέτος έχει αναλάβει να διοργανώσει η ΕΠΣ Λασιθίου και αποφασίστηκε να γίνει στην Ιεράπετρα, ώστε να συνδυαστούν οι δύο εκδηλώσεις.