Τώρα πρέπει να δείξει τι θα κάνει… ο Σημανδηράκης

Πέρασε περίπου ένα χρόνος από την αρχή της θητείας της ομάδας Σημανδηράκη στο δήμο Χανίων.

Ένας χρόνος που είχε πολλές “αναποδιές” αν σκεφτεί κάποιος ότι εδώ και περίπου 5 μήνες “πολεμάμε” με έναν αόρατο εχθρό. Ένας δήμος που ήταν προετοιμασμένος ακόμα και για αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μοναδική στα χρονικά για όλους μας. Όμως ανταποκρίθηκαν όπου και όποτε χρειάστηκαν δίνοντας παράλληλα και μεγάλη έμφαση στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Ο νέος χρόνος βρίσκει τον Κορωνοϊό πλέον “δίπλα” μας και αναγκάζονται να δουλέψουν παρέα… με αυτόν. Πλέον έχοντας βρει τα πατήματα του και το πως λειτουργούν οι υπηρεσίες θέλει να κάνει τη διαφορά. Θέλει να πείσει τους Χανιώτες ότι έχει όραμα για κάτι διαφορετικό. Οι μήνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι και για τους κατοίκους και για την ομάδα του.

Αν όμως δείξουν τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως έχουν κάνει στην αρχή τότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε το σκόπελο. Νομίζω ότι και ο ίδιος θέλει να κάνει τη διαφορά. Και ο ίδιος θέλει να δείξει ότι ξεχωρίζει από τους προηγούμενους. Μην ξεχνάτε ότι οι Χανιώτες δεν είναι και ο πιο εύκολος πληθυσμός. Μην ξεχνάτε ότι αλλάζουν πολύ εύκολα γνώμη και όσο γρήγορα σε ανεβάζουν τόσο εύκολα σε κατεβάζουν και το αντίθετο.

Θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο της σημερινής δημοτικής αρχής η συνοχή που έχει δημιουργήσει ο δήμαρχος και η αλληλοκάλυψη. Θα πρέπει να το διατηρήσουν. Όσο η δημοτική του ομάδα μένει ενωμένη και δεν “μπάζει” όπως οι προηγούμενες που υπήρχαν ίντριγκες και τρικλοποδιές θα καταφέρουν να πετύχουν. Στο κάτω κάτω στο χέρι τους είναι η επιτυχία αλλά και η αποτυχία. Προς το παρόν… κινούνται στη σωστή κατεύθυνση…

Σ.Δ 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.