Όλα τα Νέα

Τουρισμός:Aπό 15 Ιουνίου ανοίγουν τα εποχικά καταλύματα και 1η Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις

620

Από τις 15 Ιουνίου ξεκινάει ο τουρισμός με το άνοιγμα των εποχικών καταλυμάτων όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 15 Ιουνίου  θα μπορούν να ανοίξουν τα εποχικά καταλύματα ενώ οι πτήσεις μαζικά από το εξωτερικό θα ξεκινήσουν από 1η Ιουλίου,που σταδιακά, θα ξεκινήσουν και οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού προς τους τουριστικούς μας προορισμούς..
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια, πως συνάντησε ξενοδόχους που ρωτούσαν πώς θα απασχολήσουν όλο το προσωπικό τους, όταν φέτος οι πελάτες θα είναι πολύ λιγότεροι από όσους συνήθως φιλοξενούν. Τον ίδιο προβληματισμό έχουν και επαγγελματίες της εστίασης, που ξανανοίγουν τη Δευτέρα που μας έρχεται τα μαγαζιά τους ύστερα από τρεις μήνες.
 Ανέφερε ότι Έχουν δίκιο. Τους άκουσα και τους απαντώ: Οι επιχειρήσεις που είδαν τον τζίρο τους να εξανεμίζεται και τώρα αντιμετωπίζουν χαμηλότερη ζήτηση θα μπορούν, έως τα τέλη Οκτωβρίου, να προσαρμόζουν ανάλογα και τον χρόνο εργασίας των υπαλλήλων τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια.