Όλα τα Νέα

Τραγικό τροχαίο στο Ρέθυμνο: «Έσβησε» στην Εντατική 30χρονη

888
Άλλο ένα τραγικό θύμα έρχεται να προστεθεί στον αιματοβαμμένο κατάλογο των θυμάτων από τροχαία στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά θύμα είναι μια 30χρονη Ρωσίδα που κατέληξε πολύ σοβαρά τραυματισμένη από τροχαίο που συνέβη στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου – Σπηλίου, στο ύψος του Καρέ, χθες το απόγευμα (08/09/2018).

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο κοπέλες από τη Ρωσία, όταν ξαφνικά συγκρούστηκε με σφοδρότητα και πλαγιομετωπικά, με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Η σύγκρουση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη.

Αμέσως κλήθηκαν τροχαία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική αφού χρειάστηκε παρέμβαση για τον απεγκλωβισμό της Ρωσίδας από το ένα αυτοκίνητο.

Το ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε την πολυτραυματισμένη 30χρονη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αμέσως μετά στα Επείγοντα Περιστατικά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 02:00.

Να σημειωθεί ότι σοβαρά τραυματίστηκε και η δεύτερη Ρωσίδα, συνεπιβάτης στο πρώτο αυτοκίνητο, περίπου 35 ετών, η οποία νοσηλεύεται σε μια κατάσταση συνεχώς βελτιούμενη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.