Όλα τα Νέα

Τραγωδία: 13 μηνών μωρό πνίγηκε στο μπάνιο σε δυο λεπτά!

414

Μια τραγωδία χτύπησε την πόρτα σε ένα σπίτι στο Νότιγχαμ της Αγγλίας. Μια μητέρα έβαλε τα παιδιά της στην μπανιέρα για να κάνουν μπάνιο. Στη μπανιέρα άφησε δυο δίδυμα 2 χρονών και το 13 μηνών μωρό της.

Πετάχτηκε για δυο λεπτά στο πλυσταριό για να δει εάν το πλυντήριο δουλεύει. Ήταν ήρεμη. Άκουγε τις φωνές και τα τραγούδια των παιδιών που έπαιζαν μέσα στη μπανιέρα. Όταν επέστρεψε ύστερα λίγα λεπτά είδε το ένα από τα παιδιά της, το μωρό της πνιγμένο.

Προσπάθησε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, του έκανε μαλάξεις μέχρι να πάει το ασθενοφόρο στο σπίτι, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όταν έφτασαν οι διασώστες συνέχισαν τις προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά στο νοσοκομείο Queens Medical Center οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον πνιγμό του μωρού.

Η μητέρα δεν πέρασε από δίκη αφού η αστυνομία δεν άσκησε καμία δίωξη σε βάρος της. Ο ντετέκτιβ Ντειβιντ Κλίμερ που προίστατο στις έρευνες είπε ότι «έδειχνε αγάπη και φροντίδα στα παιδιά της». Η οικογένεια του μωρού δώρισε τα νεφρά, την καρδιά και το συκώτι.