Τρεις πολιτικοί αρχηγοί απόψε στο Ηράκλειο

Τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες σε επίπεδο νομού Ηρακλείου πραγματοποιούν απόψε τρεις πολιτικοί αρχηγοί, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκονται ήδη από χθες στην Κρήτη συνεχίζοντας τις περιοδείες τους, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στο Ηράκλειο το βράδυ για την ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων του στην ειδική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, θα μιλήσει στις 20:30 απόψε, στο ίδιο σημείο όπου είχε πραγματοποιηθεί και η προεκλογική ομιλία του τις παραμονές των εκλογών στην αυτοδιοίκηση τον περασμένο Μάιο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται από χθες στην Κρήτη πραγματοποιώντας περιοδεία. Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε χθες το Λασίθι, ενώ στις 19:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής με την αφορμή της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα Χανιά επισκέφθηκε χθες ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μίλησε στη διάρκεια κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στο Ενετικό Λιμάνι. Απόψε, στις 20:30, την ίδια ώρα δηλαδή με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της κίνησης στην Πλατεία Κορνάρου.

cretapost.gr