Τρυφερή έκπληξη για τον Λευτέρη Αυγενάκη στο Ρέθυμνο

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη είχε ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, χθες Σάββατο στο Ρέθυμνο, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο περιοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πραγματοποιώντας επισκέψεις στο κέντρο της πόλης με τον Κ. Μητσοτάκη και στελέχη του Κόμματος, ο Λευτέρης Αυγενάκης  συνάντησε τα αγαπημένα του ανίψια Μαρίνα και Χρηστάγγελο, τα οποία έσπευσε να αγκαλιάσει.

Η έκπληξη υπήρξε μια πραγματικά μοναδική στιγμή για τον Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς τα καθήκ​οντά του ως Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, στερώντας του ανάλογες στιγμές με την οικογένειά του.

Ως την πιο ωραία στιγμή της περιοδείας στο Ρέθυμνο χαρακτήρισε ο κ. Αυγενάκης την έκπληξη που του επεφύλαξαν τα αγαπημένα του ανίψια, στιγμή την οποία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες ο κ. Αυγενάκης μοιράστηκε το χαρούμενο συμβάν με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποία γνώρισε τα ανίψια του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.