Τσίπρας σε απόγνωση – Σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ για να… «φτάσει η αλήθεια σε όλο το λαό»

Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεχίζεται μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες, ανάγκασε τον πρωθυπουργό να σπάσει ακόμη και το εμπάργκο κατά του ΣΚΑΙ που ο ίδιος είχε επιβάλλει.

Με πρόφαση το ότι πρέπει να φτάσει «η αλήθεια σε όλο τον λαό» ο πρωθυπουργός… άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες απειλούσε υποψήφιους βουλευτές ότι αν σπάσουν το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ θα βγουν εκτός των ψηφοδελτίων.«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Είναι εμφανές ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε κατάσταση πανικού καθώς παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να αντιδράσει όλες τις δημοσκοπήσεις να δίνουν διαφορά που σε κάποιες περιπτώσεις «αγγίζει» τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες.

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος απειλούσε όποιον είχε επιχειρήσει να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ ακόμη και έξοδο από τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, αποφάσισε σε μία ύστατη προσπάθεια να περισώσει ότι μπορεί από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει και στο κανάλι το οποίο κατηγορούσε για fake news.

Ο πρωθυπουργός, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, θα παραχωρήσει συνέντευξή Τύπου το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.