Τζώρτζογλου:«δικαιώνεται η δική μας πρόταση»

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπονμπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου χαρακτήρισε εαυτόν δικαιωμένο για την εξέλιξη στην ΕΕΠ και την πρόταση περί 16 ομάδων στη Super Leagye, άσκησε κριτική για τον κ. Βασιλειάδη, ενώ έστειλε και μήνυμα για τον Βαγγέλη Γραμμένο. 

Αναλυτικά, όσα είπε: 

«Απ’ ότι διάβασα την εισήγηση, δείχνει ότι δικαιώνεται η δική μας πρόταση, που έγινε από τότε που ακούσαμε το σχέδιο Βασιλειάδη.

Η απόφαση η τελική που θα βγει την Τρίτη 9 Απριλίου από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ  και θα ειναι ανάλογη, αφού σχεδόν όλα τα μέλη της ΕΕΠ είναι και μέλη της Εκτελεστικής. 

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά έχουμε αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα να μην ξέρουν 4 αγωνιστικές  πριν από το τέλος οι ομάδες σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται.

Γελοιοποιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας δυσαρεστεί».

Για το αν χρειάζονται αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Χρειάζονται αλλαγές. Δε λέμε ότι δε χρειάζονται.

Το αν φταίει η κρίση ή αν φταίει το ότι δεν μπορεί να αντέξει 16 ομάδες, έχω ενστάσεις. Υπάρχει το παράδειγμα της Πορτογαλίας, με πληθυσμό ανάλογο και που έχει 18 ομάδες στη Super Keague και έχει καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Η δομή των πρωταθλημάτων χρειάζεται, αλλά περισσότερη αναδιάρθρωση χρειάζεται τα μυαλά των παραγοντων των εκάστοτε Υφυπουργών, των ιδιοκτητών των ομάδων, οι αρχές μας και η φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο και οι καταστατικές μας διατάξεις.

Όχι όμως ξεκινώντας από τη Super League, αλλά από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Δε γίνεται δωροδοκώντας να μοιράζει 52 εκατομμύρια στις άστεγες ΠΑΕ. Να δώσει και σε μένα;

Θέλει πολλή κουβέντα και διαφορετική προσέγγιση, δεν είναι δουλειά του Υφυπουργού και περιμενα από τον Βαγγέλη τον Γραμμένο να μην αφήνουν τον κ. Βασιλειάδη να μπαίνει στα ξένα χωράφια.

Πιστεύω ότι θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο φίλος μου ο Βαγγέλης. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.