Τζώρτζογλου:«τυχαίο ότι οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους έχουν επιχορηγηθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού με ένα έξτρα ποσό»

Για την αναδιάρθρωση και τις νέες τοποθετήσεις του Γιώργου Βασιλειάδη μίλησε στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

 Αρχικά αναφέρθηκε στη υπόθεση υποβιβασμού του ΟΦΗ από την Επιτροπή Δεοντολογίας:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε την έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή και απ΄ ότι ακούμε έχουν καταθέσει όλα τα στοιχεία που κατά την άποψή τους, αλλά και τη δική μου, ο ΟΦΗ θα πρέπει να αθωωθεί».

Για τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση:

«Μπερδεύτηκε και ο ίδιος ο Υφυπουργός ή τον μπερδεύουν άλλοι. Η ΕΠΣ Ηρακλείου το έχει εκφράσει από τον περασμένο Ιούνιο. Είχαμε πει ότι δεν αφορά τον Υφυπουργό. Θέλει κουβέντα και αυτό ακόμη, το αν χρειάζεται η μείωση των ομάδων. Ανάλογες χώρες με τα ίδια οικονομικά στάτους και τον ίδιο πληθυσμό έχουν πιο πολλές ομάδες και πάνε καλύτερα, όπως η Πορτογαλία. Δεν τίθεται για μας θέμα μείωσης ομάδων. Δε χρειάζεται αναδιάρθρωση ομάδων, αλλά στα μυαλά των παραγόντων και όλων όσων πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο.

Εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου και βελτίωση. Και όχι απαραίτητα αναδιάρθρωση, πέρα από το γεγονός ότι η αναδιάρθρωση γίνεται με σκοπιμότητα. Αν παρατηρήσατε τη βαθμολογία λέτε να είναι τυχαίο ότι όλες οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους έχουν επιχορηγηθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού με ένα έξτρα ποσό; Οι ομάδες που πήγαν στην ΕΡΤ και τις πριμοδότησε. Και τι με νοιάζει αν κάποιος ιδιοκτήτης ανώνυμης εταιρίας είναι άστεγος τηλεοπτικά; Πρέπει να προετοιμαστούν οι ομάδες για την αναδιάρθρωση και να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν βάσει της αγοράς. Ο ΟΦΗ δε γίνεται να παίρνει 1 εκατομμύριο και μετά να δίνει ο Υφυπουργφός στη Λαμία 1,5 εκατομμύριο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.