Όλα τα Νέα

Βαρούχας:«Η φιλοσοφία της ομάδας θα παραμείνει ίδια»

140

Ο πρόεδρος τoυ Άρη Ρεθύμνου Εμμανουήλ Βαρούχας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σύλλογο, πήρε θέση και τοποθετήθηκε σε σημαντικά θέματα.

Αρχικά επεσήμανε ότι η διοίκηση θα εξακολουθήσει να υπηρετεί το πλάνο που είχε ως τώρα με την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, ευχαρίστησε τον Γεώργιο Σταράκη για την ενασχόληση του με τα διοικητικά της ομάδας και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία για την Παγκρήτια συνάντηση που ετοιμάζεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για το γεγονός ότι τόσα χρόνια είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου που όλο αυτόν τον καιρό στέκεται στο πλάι μου και με στηρίζει.

Την δύσκολη χρονιά αυτή που έρχεται με συνδυασμό την άνοδο στην Γ΄Εθνική, η ομάδα μας έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά στην οργάνωση της και η φιλοσοφία της θα παραμείνει η ίδια με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ένας στόχος μας που καταφέραμε ήταν η επιστροφή του Γεώργιου Σταράκη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση μας να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο έργο της και να μας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του, η οποία είναι πάρα πολύ πολύτιμη.

Μέσα σε όλα τα όλα ο 92χρόνος σύλλογος μας θα προσπαθήσει και είναι επιθυμία μας να διοργανωθεί μια Παγκρήτια συνάντηση στα γραφεία της ομάδας με στόχο το γενικότερο καλό και την ανασυγκρότηση του Κρητικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος εύχομαι όλη αυτή η περιπέτεια με τον κορονοιό να τελειώσει γρήγορα, να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας όπως την είχαμε συνηθίσει».

Εντός της εβδομάδας θα αναρτηθεί σε γνωστή εφημερίδα πλήρης – αναλυτική συνέντευξη του προέδρου μας.