Όλα τα Νέα

Η βασιλόπιτα στο γραφείο του Αυγενάκη

290
Σε γιορτινό κλίμα έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι συνεργάτες του πολιτικού γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018.

Ο Γραμματέας της ΝΔ αντάλλαξε ευχές με τους συνεργάτες του για καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και προκοπή και επανέλαβε ότι το 2018 θα είναι έτος εκλογών και παράλληλα η αφετηρία μιας δημιουργικής αλλαγής.

Σε μια πιο συγκινητική αναφορά ο Λευτέρης μίλησε για εκείνους τους συνεργάτες που δεν είναι «μαζί μας», αλλά και για την «αγαπημένη οικογένεια» του γραφείου του που στην περιπετειώδη διαδρομή της πολιτικής πέρασαν και συνεχίζουν να βιώνουν συγκινήσεις, αγωνίες, εντάσεις και απογοητεύσεις, αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές. “Είμαστε μια  «γροθιά» και συνεχίζουμε!” ήταν το μήνυμα του Λευτέρη.

Και το φλουρί στον αγαπημένο μας Μηνά. Καλότυχος!!Η βασιλόπιτα στο γραφείο του Αυγενάκη . Σε γιορτινό κλίμα έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι συνεργάτες του πολιτικού γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018.