Βέλιτς:«Εγρήγορση στο φουλ»

 Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της Επισκοπής Γιάσμινκό Βέλιτς στο επίσημο σαιτ του συλλόγου σχετικά για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ρεθυμνιακό

Αναλυτικά  όσα ανέφερε 

«Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο ματς του Σούπερ Καπ με τον Ρεθυμνιακό, η εικόνα ήταν μαγική κι από εκεί και πέρα, τα πέναλτι είναι πάντα λοταρία. Τότε, το 0-0 δεν αντικατόπτριζε την πραγματική εικόνα του ματς. Και στο α’ ημίχρονο με τον Πανακρωτηριακό η εικόνα του ματς ήταν «μαγική». Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κάναμε όλα σωστά ως Επισκοπή. Ιδίως απέναντι στο Ακρωτήρι από ένα σημείο κι έπειτα, διευκολύναμε τον αντίπαλο. Όταν το κάνεις αυτό αλλάζει και η ψυχολογία του αντιπάλου και τρέχεις και δεν προλαβαίνεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς στο τέλος να βρεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αυτό που πρέπει να προσέχουμε στο ματς με τον Ρεθυμνιακό είναι, να είμαστε συνεπείς, να είμαστε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι στις υποχρεώσεις στο πλάνο και στον ρόλο που αγωνίζεται ο καθένας. Θα πρέπει να υπάρχει δίψα, κίνητρο και διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα βασικά με τα οποία πρέπει να οπλιστούμε όλοι μας.

Από πλευράς παραγωγής ποδοσφαίρου είμαστε καλά, είμαστε επικίνδυνοι ιδίως στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Εκεί δείχνουμε πόσο καλά μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δεν πρέπει όμως να διευκολύνουμε σε κανένα σημείο του αγώνα τον αντίπαλο. Αντιθέτως θα πρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι τα παιγνίδια είναι ανταγωνιστικά. Εμείς δεν έχουμε παρά να βρισκόμαστε –ξαναλέω- σε εγρήγορση, να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται και με μηδενική χαλάρωση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.