Όλα τα Νέα

Βγήκαν απ’ το Νοσοκομείο οι δύο ελαφρά τραυματισμένοι από το πολύνεκρο στην Αγία Πελαγία

270
Το πολύνεκρο τροχαίο που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα να στοιχίσει τη ζωή σε 3 ανθρώπους, επιφυλάσσει και ευχάριστες πτυχές.

Καθώς εξιτήριο πήραν από το νοσοκομείο, οι δύο τραυματίες που ενεπλάκησαν και εκείνοι στη σφοδρή σύγκρουση της 3ης Ιανουαρίου και επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε στο ύψος της Αγίας Πελαγίας με το μοιραίο Ι.Χ, μέσα στην καμπίνα του οποίου, βρισκόταν ο Ηρακλειώτης Χρήστος Στεφανάκης και τα μέλη της οικογένειας Κωστίδη.

Το διάστημα που προηγήθηκε, δίχως η υγείας τους να έχει κινδυνεύσει, οι δυο ελαφριά τραυματίες, παρέμεναν για νοσηλεία στην Γενική Χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι γιατροί έκριναν πλέον ότι τα τραύματα που έφεραν, επουλώθηκαν και έδωσαν το «πράσινο φως» για να λάβουν εξιτήριο μετά από μια πολυήμερη παραμονή  στο νοσοκομείο και έπειτα από ένα τροχαίο που σίγουρα δεν θα βγάλουν ποτέ από το μυαλό τους.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο παραμένει ο 47χρονος Νικος Κωστίδης που νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του δεν έχει παρουσιάσει μεταβολές ,όπως επίσης και η 15χρονη κόρη του Χριστίνα, που νοσηλεύεται στη Παιδοχειρουργική Κλινική με τραύματα ορθοπεδικής φύσεως.

Η κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει στο πλευρό της τις δύο γιαγιάδες της ενώ χθες Παρασκευή διαδραματίστηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την μητέρα και την αδερφή της που οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, σε κλίμα ανείπωτου πόνου και οδύνης, στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου.

Νέα Κρήτη

 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.