Βγήκε στα… μεγάφωνα στα Χανιά ότι ο Τσαγκαράκης ήξερε ότι ορίστηκε στο Κύπελλο, πριν το ματς στο Καραϊσκάκη!

-Γίνονται τέτοια πράγματα;

Βοά ο κόσμος στα Χανιά, εννοούμε ότι βοά η ποδοσφαιρική πιάτσα, πως ο ρέφερι της τοπικής ένωσης, Πέτρος Τσαγκαράκης γνώριζε από πριν ότι είχε ασυλία για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1, όπου έκανε μια διαιτησία, η οποία θα περάσει πολλά χρόνια για να ξεχαστεί. Πιο συγκεκριμένα ο Τσαγκαράκης φέρεται να ήξερε, επαναλαμβάνουμε πριν από το ματς στο Καραϊσκάκη και φυσικά αυτό δεν προβλέπεται, ότι θα είναι τέταρτος στον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Αρης 2-1.

Πολλοί απόρησαν πως είναι δυνατόν να μην τιμωρηθεί ο 33χρονος ρέφερι, όχι για τα άλλα λάθη που έκανε αλλά μόνο για το γεγονός ότι έδειξε κίτρινη (αντί για δέκα κόκκινες μαζί) στον Μουνιέ, ο οποίος πήγε με τις τάπες στο κεφάλι του Σα, με αποτέλεσμα να γίνουν 15 ράμματα στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα. Η εξήγηση λοιπόν είναι αυτή που αναφέρουμε, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στην όμορφη πόλη των Χανίων. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και λέγετα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Τσαγκαράκης για να είναι παρών την περασμένη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο έπρεπε να είχε μεριμνήσει, ώστε να πάρει άδεια από πριν, από την υπηρεσία του στην αστυνομία.

Επίσημα οι ορισμοί του Κυπέλλου ανακοινώθηκαν την περασμένη Τρίτη, δηλαδή μια μέρα πριν από τους αγώνες, άρα ο Τσαγκαράκης δεν προλάβαινε να κανονίσει άδεια ή ρεπό. Πάντως, αυτό δεν προβλέπεται και μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν πρόκληση, δηλαδή ένας ρέφερι να ξέρει ότι θα παίξει, παρότι δεν έχουν ανακοινωθούν οι ορισμοί και μάλιστα όταν μεσολαβεί άλλο παιχνίδι για το οποίο πρέπει να βαθμολογηθεί.

Ο Περέιρα συνήθιζε να ανακοινώνει ορισμούς Κυπέλλου πριν από αγώνες πρωταθλήματος και στην περίπτωση αυτή «καταργούσε» τους παρατηρητές. Αυτή τη φορά δεν το έκανε πριν από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικές της Superleague και η σερί επιλογή του Τσαγκαράκη ήταν μεγάλη έκπληξη, δεδομένων των λαθών που είχε κάνει στο ματς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1.

Επίσης, οι κακές γλώσσες στα Χανιά διαδίδουν πως ρώτησαν τον Πέτρο Τσαγκαράκη ποιος είναι «ο ασπρομάλλης πρόεδρος που έπιασε και τράβηξε τα γεννητικά όργανα» του βοηθού του Πορτογάλου διαιτητή Αρθούρ Ντίας, όμως ο Κρητικός ρέφερι δεν θυμόταν!

Κάθε απάντηση δεκτή…

Στην ανακοίνωση που ακόμη περιμένουμε να βγάλει ο Περέιρα για να καταδικάσει τη… ζούγκλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ας πάρει θέση και για το θέμα Τσαγκαράκη. Και για τη διαιτησία, και αν ορίστηκε στο Κύπελλο, πριν από το ματς στο Καραίσκάκη. Για ποιον λόγο να μάθει ορισμό, ενώ αυτός δεν ανακοινώθηκε;

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.