Όλα τα Νέα

Νέος βρεφονηπιακός στις Αρχάνες

Νέος βρεφονηπιακός στις Αρχάνες

175
Νέος βρεφονηπιακός στις Αρχάνες . Εγκαινιάστηκε ο βρεφονηπιακός σταθμών Αρχάνων, που μπορεί να εξυπηρετεί 88 βρέφη και νήπια, κόστισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο συνολικής επιφάνειας 920 τ.μ., με αίθουσες απασχόλησης, ύπνου, προετοιμασίας φαγητού, τραπεζαρία, γραφεία προσωπικού και κοινόχρηστους χώρους.
Ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων, Μανόλης Κοκοσάλης, παρουσίασε στην ομιλία του κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον τέως δήμαρχο, Ρούσσο Κυπριωτάκη, που κατάφεραν να εντάξουν το έργο στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ.

Η εκδήλωση έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, με μαέστρο την Κική Καγιαβά.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης , οι βουλευτές Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης Σωκράτης, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, φορείς της περιοχής και κάτοικοι.