Όλα τα Νέα

Βροχή οι εξελίξεις για τα μέλη των οικογενειών Τζενερ και Καρντασιαν.

235
Προσφάτως η Kylie είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της Katelyn από τότε που ήταν ακόμα άνδρας για την γιορτή του πατέρα. Έπειτα κατηγορήθηκε για τρανσφοβία. Από πλευράς της βέβαια ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή αφού για εκείνη η Katelyn θα είναι για πάντα ο πατέρας της.

Επιπροσθέτως η ίδια η Katelyn της έχει πει πως ακόμα και τώρα μπορεί να την αποκαλεί «Μπαμπά».

Η Kim πριν λίγες ημέρες σόκαρε (ξανά) με τις δηλώσεις της. Αυτή τη φορά αφορούσαν την επιθυμία της να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. “Υποθέτω ότι ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά δεν πρόκειται να είναι κάτι όπως ‘Η Κιμ Πρόεδρος’. Δεν είναι αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Απλά με ενδιαφέρει να βοηθήσω, έναν άνθρωπο τη φορά” δήλωσε σε συνέντευξή της στο CNN.

Τέσσερις μέρες πριν έκανε και δηλώσεις περί selfie. H Kim είναι γνωστή selfie addict. Ποιός ξεχνάει το βιβλίο της οπού κάνει μαθήματα πως να βγάζει με επιδεξιότητα καλλιτεχνικές selfie. Eίπε πως δεν της αρέσουν πλέον και ότι δεν θα ξανά έβγαζε ποτέ

«Απλά, η ζωή μου δεν είναι να κάθομαι και να βγάζω selfies, απλώς θέλω να ζήσω την πραγματική ζωή, μου αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά δεν είμαι συνεχώς με το τηλέφωνο στο χέρι όπως παλιά» Οι φανς της δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν. Δεν είχαν άδικο αφού σήμερα έκανε και πάλι την εμφάνισή της μπροστά σε έναν καθρέφτη.

Κλείνουμε με την Khloe Kardashian η οποία έγινε κέρινο ομοίωμα. Σήμερα γίνεται 35 ετών (Χρόνια Πολλά Kloe!!!) και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο μακράν. Το κέρινο ομοίωμα βρίσκεται στο μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λας Βέγκας.

Η ίδια ανάρτησε σήμερα φωτογραφία στο Twitter γράφοντας πολύ χαρούμενη. «Αυτό με ξεπερνά!!!» Μουσείο Μαντάμ Τισό έκανες εξαιρετική δουλειά!».

Εννοείται οι θαυμαστές της είδαν με πολύ καλό μάτι αυτή την κίνηση εκ μέρους του Μουσείου και δεν έλειψαν τα θετικά σχόλια στα social media.