Όλα τα Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΟΑ

124

Από την Δευτέρα 20 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΟΑ

Με το σύνθημα ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ και με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα,ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Αυγούστου οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΟΑ.

Για εγγραφές και πληροφορίες, καθημερινά στο γήπεδο από 16.00–19.00, από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Σωτήρη Συνάνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Αγαπητοί γονείς,

Από τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΟΑ, οι οποίες για ακόμα μία σεζόν “ανοίγουν τις πόρτες τους” και περιμένουν παλιά και νέα παιδιά.

Οι Ακαδημίες λειτουργούν πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, ενώ οι επικεφαλής δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών όχι μόνο σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και στη σωστή εσωτερική καλλιέργεια των παιδιών που αποτελεί τη βάση για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.
Στόχος είναι η δημιουργία ηθικών χαρακτήρων και η ανάπτυξη της ομαδικότητας των παιδιών, γιατί έτσι μόνο θα φτάσουμε στο στόχο να παράγουμε καλούς ποδοσφαιριστές.

Ως είναι γνωστό, η φιλοσοφία του ΠΟΑ βασίζεται πρωτίστως στο ανθρώπινο κομμάτι, ενώ σε συνδυασμό με τις πλήρεις εγκαταστάσεις και τους έμπειρους επικεφαλής, ο ΠΟΑ εξακολουθεί να διαθέτει τις πιο άρτιες Ακαδημίες της Κρήτης, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών.

Για εγγραφές και πληροφορίες, καθημερινά στο γήπεδο από 16.00–19.00, από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Σωτήρη Συνάνη
Τηλ.: 6937431253 
Τηλ. Γραμματείας: 2810-230787

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!