Όλα τα Νέα

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Ειδικοί Φρουροί, μέσα στις γιορτές, για τα αναδρομικά!

Ο πρόεδρος του σωματείου δήλωσε πως οι Εδικοί Φρουροί προσανατολίζονται σε συγκεντρώσεις ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν τους δόθηκαν αναδρομικά όπως στους υπόλοιπους ενστόλους

271

Κινητοποιήσεις μέσα στις γιορτές, με αίτημα την καταβολή αναδρομικών, προανήγγειλε ο πρόεδρος των Εδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Μιλώντας στον ρ/σ Θέμα, δήλωσε πως οι Εδικοί Φρουροί είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου, την περίοδο των εορτών, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν τους δόθηκαν αναδρομικά όπως συνέβη με τους υπόλοιπους ενστόλους.

«Οι 6.000 ειδικοί φρουροί έζησαν με το όνειρο της επιστροφής των αναδρομικών, περίμεναν την ημέρα που θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόβλημα προκλήθηκε «γιατί ο νόμος δημιουργήθηκε στο πόδι. Οι συνάδελφοι είναι ανάστατοι και περιμένουμε να δούμε αν η Πολιτεία θα καλύψει αυτό το χάσμα. Είναι βάναυσο αυτό που συνέβη» πρόσθεσε ο Β. Ντούμας καλώντας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει πρωτοβουλία για νομική ρύθμιση του ζητήματος.