Όλα τα Νέα

Υπηρεσιακό ταξίδι Δημάρχου Ρεθύμνης στη Λάρισα για εκλογές ΕΔΕΥΑ

216

Στη Λάρισα θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να προεδρεύσει στις εργασίες της 30ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α).

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 16/12/’19 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της ΕΔΕΥΑ στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν το ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ και προτάσεις για τη διαχείρισή του καθώς και θέματα τιμολόγησης και κοστολόγησης νερού. Την επόμενη ημέρα Τρίτη 17/12/’19, οι εργασίες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωϊ με την παρουσίαση εκ μέρους του Δημάρχου Ρεθύμνης και Προέδρου της ΕΔΕΥΑ κ. Μαρινάκη Γ. των πεπραγμένων της Ένωσης, θ’ ακολουθήσει η εισήγηση του Δημάρχου Λαρισαίων & Αντιπροέδρου της ΕΔΕΥΑ κ. Καλογιάννη Απ. με θέμα τον Προγραμματισμό για το 2020, εν συνεχεία την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής θα παρουσιάσει ο Πρόεδρός της κ. Καραβελάκης Εμ. και, τέλος, ο ταμίας της ΕΔΕΥΑ κ. Μυτιληνός Ευαγγ. θα κοινοποιήσει στους συμμετέχοντες τον απολογισμό του 2018 και τον Προϋπολογισμό της ΕΔΕΥΑ για το διάστημα 2019-2020 .

Θ’ ακολουθήσει συζήτηση, θα κατατεθούν προτάσεις -συμπεράσματα – ψηφίσματα και οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ολοκληρωθούν με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Κατά τη διάρκεια της απουσίας του Δημάρχου θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Μαλάς.