Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου η Λιάνα Σταρίδα

Η αρχαιολόγος – συγγραφέας Λιάνα Σταρίδα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στις 12.30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Άτριον» στο Ηράκλειο.

Θα εκθέσει τους λόγους που την ώθησαν στη απόφαση να συμμετάσχει ως ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου και θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού της.

Η συνέντευξη τύπου θα είναι ανοιχτή για τους δημότες.

Ο εκδότης Κώστας Γραμματικάκης το έκανε πιο σαφές με μια ανάρτηση του στο facebook, τονίζοντας πως δέχτηκε πρόταση από την ίδια.

Εφόσον τελικά η κα Σταρίδα βρεθεί στη θέση της υποψήφιας δημάρχου Ηρακλείου θα είναι με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας διαφορετικό χρώμα στις επικείμενες εκλογές, βάζοντας τέλος στα σενάρια για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Ηλία Λυγερού.

Στην ανάρτησή του ο Κ. Γραμματικάκης αναφέρει:

«Χάρηκα πάρα πολύ για την μεγάλη τιμή που μου έκαμε μια όλως ιδιαιτέρως διακεκριμένη Ηρακλειώτισα, ζητώντας μου να την συμπαρουσιάσω ως υποψήφια Δήμαρχο, παρόλο που ξέρει ότι δεν είμαι ψηφοφόρος της.

Λιάνα Σταρίδα, σ΄ευχαριστώ! Κι ας είσαι εσύ, μαζί με τον Λαμπρινό, αυτοί που θα ξαναδώσουν στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, την Αίγλη της «Δημογεροντίας».

Ικανοί είσαστε! Μην αφήσετε να εμποδίσουν τα βήματα σας οι τσουκνίδες που φυτρώνουν στην Ελλάδα μας. Καλό αγώνα…»

Τα σχόλια είναι κλειστά.