Υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Πλατανιά ο Στέλιος Μαριανάκης

“Θα ήθελα να δηλώσω τη συστράτευση μου με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το συνδυασμό που στηρίζει το ΚΚΕ με το οποίο δεν συμφωνώ σε όλα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει βάλει το «χέρι στο μέλι» και σταθερά αγωνίζεται για τη λύση των προβλημάτων μας και συγκρούεται με αυτούς που μας τα δημιουργούν.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαρτίζεται από έναν νέο επικεφαλή, με πολύ όρεξη και μεράκι για δουλειά αλλά και καλό γνώστη του δήμου και των προβλημάτων του αλλά και των γενικότερων που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ιδιαίτερα ανανεωμένο με νέα πρόσωπα, εντός και εκτός του ΚΚΕ, που είτε συμμετέχουν στα κοινά για πρώτη φορά είτε είναι έμπειρα άτομα, με πείσμα και αυτοπεποίθηση και γεμάτα όρεξη να προσφέρουν στον κοινό αγώνα και να μπουν μπροστά για το κάλο του δήμου και των απλών δημοτών, για το καλό όλων των λαϊκών οικογενειών.

Με τη ευρύτερη συστράτευση και στήριξη της νεολαίας αλλά και όλων αυτών που ιδρώνουν για τον επιούσιο, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορεί να μεγαλώσει και να ακουστεί πιο δυνατά η αγωνιστική φωνή διεκδίκησης στο Δήμο Πλατανιά.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να δυναμώσουμε το ψηφοδέλτιο, ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλή δύναμη!

Με εκτίμηση “.

Τα σχόλια είναι κλειστά.