Υποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Γιώργος Αρχοντάκης

Υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές θα είναι ο φαρμακοποιός Γιώργος Αρχοντάκης που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη «Η Κρήτη Μπροστά».

Η ανακοίνωση του:

“Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε από την ανάγκη να αποκτήσει η δική μου γενιά, η γενιά της κρίσης, φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Στέκομαι στο πλευρό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει δώσει πετυχημένα δείγματα γραφής. Ενώνω την δική μου αγωνία με την δική του για ένα καλύτερο αύριο, για μία νέα ημέρα για την Κρήτη μας. Βαρέθηκα πλέον να μετράμε χαμένες ευκαιρίες και να αισθανόμαστε οι «φτωχοί συγγενείς» της χώρας.

Είναι καιρός η δική μας γενιά να αποκτήσει φωνή και εκπροσώπηση. Να διαχειριστεί μία κρίση που παρέλαβε, αλλά πληρώνει η ίδια. Είναι καιρός η Κρήτη να κάνει ένα άλμα μπροστά. Δίχως αγκυλώσεις, πολιτικούς «παλαιάς κοπής», αποκλεισμούς και μηδενισμό. Με εξωστρέφεια, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, σύγχρονες υποδομές, έμφαση σε πρωτογενή και τριτογενή τομέα, ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Είναι καιρός να αλλάξουμε σελίδα. Δίχως να ισοπεδώνουμε την προσφορά κανενός, ο τόπος μας χρειάζεται μια νέα, φρέσκια ματιά, ένα νέο όραμα για το μέλλον. Με συνεργασία και προοπτική. Με νέους, άφθαρτους ανθρώπους που έχουν ζυμωθεί στην κοινωνία και την αγορά.

Και με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο τιμόνι για να πάει η Κρήτη μπροστά. Εκεί που της αξίζει. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να λείπω από το προσκλητήριο αυτό. Δηλώνω παρών στην προσπάθεια για μια νέα αρχή. Για την Κρήτη του 21ου αιώνα”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.