Όλα τα Νέα

Ζητείται άρση τηλεφωνικού απορρήτου των διαιτητών του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός

159

Η ώρα της δικαιοσύνης για τους διαιτητές του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 που μήνυσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Πέρα από τις μαρτυρικές καταθέσεις, έχει ζητηθεί και αναμένεται να έχουμε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μηνυόμενων διαιτητών.

Οσον αφορά στην προκαταρκτική εξέταση, μετά τη μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στις 23 Δεκεμβρίου, για αλλοίωση αποτελέσματος, η Εισαγγελία Βόλου ανέθεσε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής να λάβει μαρτυρικές καταθέσεις από κάθε αρμόδιο και ανωμοτί κατάθεση από τους δύο εκ των μηνυόμενων, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Η προκαταρκτική γίνεται προς την κατεύθυνση να διαπιστωθεί αν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα που έχει ενταχθεί σε στοίχημα, αδίκημα που αν διαπιστωθεί ότι διαπράχτηκε, τότε τιμωρείται με ποινές σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας Βόλος-Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και έληξε 0-0 μετά την ακύρωση γκολ υπέρ του Ολυμπιακού και τον μη καταλογισμό πέναλτι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε μήνυση κατά των διαιτητών Βασιλείου Φωτιά, Νικόλαου Σάββα, Δημήτρη Φίλου, Άγγελου Ευαγγέλου και Ανδρέα Φωτόπουλου στο Τμήμα Προστασίας Αθλητών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής…